lagu yang disampaikan :)

Followers

Wednesday, 18 July 2012

tuhan tolong jagakan dia ♥

hye pembaca :)
lama sudah saya nda kunjungi laman blog saya ini -ayat skema betul pula-
jadi sekarang boring saya ni nda dapat tdur trus terbuka lah hati saya and gatal tangan mau menaip .
di sini saya ingin mengumumkan bahawa saya telah meninggalkan seorang gadis yang betul betul sayang :'(
what the fucking shit bad feeling . oh my stupid english broken </3

saya tidak sangka yang saya boleh lepaskan dia dengan senangnya kerana saya terlalu mencintai dia :'(
saya masih ingat lagi yang 1st time saya nmpk kau di facebook , kau add saya kan trus saya pun confirm . banyak betul orang add saya time tuh beratus juga laa tapi yang bebeh saja saya kasih confirm , jujur baa o.O
trus sy nmpk ada satu bebeh ni add saya saya pun confirm laa trus , banyak orang add saya time tuh banyak betul beratus juga pasal saya kasih berkarat saya nda kacau tuh and nda peduli orang add saya . masa itu juga laa saya kc confirm kebanyakan bebeh bebeh yang saya confirm . ada laa satu bebeh ni pg add saya saya confirm laa trus saya p profile dia . saya ckp ucapkan terima kasih pasal add saya . kejapp saya cari dulu tuh post di fb dia :') aloooo , tiada sudah tuh post :'( nda apa laa . sambung cerita . trus kami pun bercomment comment , saya suruh dia jangan sombong jadi dia pun macam nda berapa sombong juga melayan juga dia sama saya pasal selalu nya orang facebook ni sudah add orang and kena confirm trus kena biar sudah kita ni , mcm dorang mau full ja friendlist dorang . haha . bukan semua laa :)

kami pun dari situ bercomment comment , trus kami berchat chat chat chat . ada satu hari ni saya single baa jadi ngam ngam saya tengah mencari gf kunun . tba tba dia chat sama saya . oh my good ! saya pun poke dia laa dari situ . saya poke punya poke . 1st kami buat relationship di facebook fake saja tapi saya mau btul kasih jadi real itu relationship pasal saya jatuh cinta sudah sama dia . trus saya bawah dia couple tapi mcam dia nda mau mau ni , pelik juga . nda tau macam mana kami boleh couple . time kami couple tuh kan macam saya rasa setiap hari kami bergaduh dia facebook , hal kecil boleh jadi besar . saya tidak menggalah dia pun nda mau menggalah jd dua dua karass laa . akhirnya dia yang bawah break pasal kami gaduh besar besar :'(
saya masih ingat lagi time kami masih kawan biasa , saya suruh dia buat fansign untuk saya , dia pun buat laa . dia lagi minta saya saya pun buat laa , 1st time saya buat itu fansign :D
ini laa fansign dia buat kasih saya :'(
ini fansign yg saya buat untuk dia :'(

time ini kami kawan lagi , rinduuuu betul mau berchat chat sama dia time kami kwan kawan tuh :')

sudah kami break pasal bergaduh saya pun lupakan dia , trus tba tba mcm dia layan saya . saya pun layan dia rupa rupa nya dia mau balik sma saya , saya nda tau time tuh :/

saya pun buka twitter dia , yg background twitter dia gambar saya , jd dari situ saya tau sudah yg dia masih berharap sama saya , saya pun diam diam :)

trus time saya single sudah , ksian saya nmpk dia pasal dia buat status macam mau kasih perasan saya sajaa .,diam diam laaaaa time tuh . trus dia bilang ineedyou . saya pun balas ineedyou di chat . kedua kali sudah couple sama si pyka  :')

dari situ saya nmpk dia berubah sudah nda sudah dia kuat marah tapi mcm dulu sikit skit marah -_-
dia berabis layan saya tapi saya tiada masa baa mau layan dia saya busy betul sudah laa dari sekokag trus hari sabtu sama ahad saya di tuaran :')

ksian juga dia . tapi baru sajaa td saya lepaskan dia :'(
SAYA SANGGUP BUAT APA SAJA UNTUK MELIHAT DIA BAHAGUIA :(

mau jam 12 sudah ni , mengantuk sudah saya :'(
baa k laa , nnt mau p schl lagi awal betul mau bangun ,
nnt mau dekat dekat puasa saya akan menaip juga di sini terima kasih kerana membaca blog saya :)

k laa , btw . saya sayang kau so muchh DEANA . biar pun saya nda bersama kau tapi kalau ada jodoh kita kembali bersama juga tuh . byeeeee gigiel . loveyouuuu so mcuhhhhhhhhhhh :'(

No comments:

Post a Comment