lagu yang disampaikan :)

Followers

Tuesday, 20 December 2011

7 ♥ 11 ♥ 11

center point :)
ijan , hasuan , erul , ady , zahren , aniz and ehda !

To My Enemy ;D

Baru - baru ini saya perasan pula macam banyak musuh saya di dunia ini , tapi saya tidak kisah lah pasal musuh musuh ini , durang trip mau jadi gangster bha ni . maklum lah tidak top mau kan . hahahaha . sorry to say :)
i love you enemy so much !

21 December ;)

hari ni saya tidak pergi kerja , saya lambat bangun bha psal saya chat sama kakak saya yang di singapore semalam sampai jam 2 pagi gituu . sakit badan saya kan trus saya p tdur lah . bangun bangun saya tengok jam 9 pagi lebih sudah trus saya p luar lah tengok , kakak saya start enjin sudah . huhuh . trus saya sambung tidur lorr . tidur punya tidur . jam 11:50 , kawan saya sii aniz sama zarieyna call saya . jadi saya terbangun lar . durang call saya tanya saya pasal besok , sudah ambil result stay stay durang bilang saya rep durang tengok lar dlu . saya pg turun lar p berus gigi , nasib baik kawan saya talipun kalau tidak mana lar saya mau bangun :) ahahhahha . sudah berus gigi cuci muka . saya cari makanan mau breakfast kunun padahal tengahari sudah . malas lar saya breakfast naik atas . on laptop online :) hahahah . sot punya kerja . sudah saya online bgthu . jam 1 lebih gthu mama saya panggil panggil saya suruh saya makan . saya pun makan sudah kenyang makan . naik atas sambung online . on line on line on line . gila nhe , sampai adik saya cakap saya 'gila facebook' ! hahahha . sot sot . adik saya mau main pun saya tidak kasih . hahah . terlampau ketagih sudah dadah facebook nhe ;) sekarang jam 3:27pm sudah . tidak tau mau buat apa kan online lar . boringg . bsukk ?! wtf omg . result pmr keluar . ini yang saya takut . macam saya tidak mau pg ambil bha , takut ni . kakak saya yang di singapore mau bagi saya ipod itu pun kalau saya result saya ok >.< takut bha . harap harap saya lulus lar . saya btul btul berharap . kazen kazen saya pintar pintar nanti tengok saya bengok . mana bisa begitu kan , itu jak lar for today :) apa apa pun for calon pmr 2011 . semoga berjaya arr !