lagu yang disampaikan :)

Followers

Sunday, 9 December 2012

memang kita tiada jodoh :')

saya ditinggalkan seorang di rumah hari ini ,
semua orang rumah jalan sini sana ada yang pergi kerja ada yang
pergi sandakan dan saya ditinggalkan di rumah :)
1o december monday 2o12 forever alone at home sweet home -.-

jatuh cinta lagi dengan pacar saya yang dulu :')
memang banyak kenangan yang kita bina bersama kan , tapi semua hancur kerana tiada saling bertolak ansur dalam percintaan kita. dari dulu lagi kita selalu bergaduh, hal kecil jadi besar . dulu pernah kita couple tapi hancur juga pasal saya EGO . sekarang kita berpisah tidak tau la siapa yang harus dipersalahkan . semua sudah berlalu jadi tiada siapa yang boleh disalahkan sebab sekarang kita tiada apa apa hubungan sudah . saya masih ingat lagi pertama kali saya pegang tangan kau time kita tengok wayang kan ? 1st time kita tengok wayang sama sama , wayang BREAKING DAWN part 2 tu . 2nd kita tengok wayang , wayang LAGENDA BUDAK SETAN . selama ni kita cuma berkomunikasi di laman muka buku saja tapi tidak sangka kita berjumpa juga akhirnya , yang pertama kali saya nampak kau di ANJUNG tuh . time tu kau ada couple lagi . kita cuma berkawan biasa tapi kita pernah couple . ex la dinamakan kan :')
jauh beza perangai kau di laman muka buku dan apabila face to face sama kau . kau sangat sombong permulaan jumpa kau tu , mungkin time tu malu malu lagi kan ? hahaha ! selepas kenal kau beberapa hari selalu jumpa kau , woww . disitu la gila kau saya kelihatan . kau sangat friendly rupanya . kau seorang yang kuat marah dan kuat merajuk . itu dari pandangan saya la tidak tau pandangan orang macam mana .
baru baru ni kita couple . couple ? hmmm , tidak tau la couple atau tidak tu . sebab saya nampak kau langsung tidak serius sama saya . macam kawan pula kau anggap saya kan . saya cakap 'i love you' pun kau jawab 'ba' saja . lain ba rasa kena buat begitu . tidak tau la mau cakap macam mana . kita berpisah kunun sebab hari sabtu tu , saya balik balik call kau kau langsung tidak jawab jujs . kau bilang hp kau lowbat ? lowbat apa kunun , kalau lowbat kenapa boleh kena call ? terlampau seok ba sama kawan sampai tidak pandai sambut orang call . mungkin berjuta kali saya call oh kan . last last malas sudah saya call . saya langsung tidak peduli siapa yang call sms ka saya terus simpan hp saya di almari baju saya sebab sakit hati sangat . saya nampak lagi post2 kau di facebook sangat happy tapi langsung tidak pandai sambut orang call kan ? sakit hati ba . time saya demam demam begini lagi tiada mood terus ni . tengok hp , kau marah marah sms saya kan ? macam betul besar dosa saya sama kau oh . tidak apa la . anggap saja semua ni salah saya k . tiada guna sudah mau dicakap :''/

semoga kau dapat lelaki yang baik dari saya la k ,
ohyaa , baru pula saya nampak status kau yang kau fall in love sudah :')
punya main cepat cari penganti kan . hahaha ! :'D
hope kau berkekalan la sama dia k .
i LOVE you i Miss you </3
take care deana .

masih saya ingat kali terakhir kau sms saya macam ni :
SUDA AK CKP HP AK LOWBAT BH ! KAO NE PNDAR PAHAM BAHASA KA JGA ? TRUS AK DPT ON HP AK TEXT BH , BKN AK NDA TEXT KAO . THU KC BUDU KA THU AH ? AK YG MCM BUDU TGGU TGGU KAO TRUN KK TP KENA BUAT MCM ANGIN ! BGUS KN GAYA KAO ? KAO PIKIR DIRI KAO JA , JD AK KAO PIKIR ? KALAO KAO NDAMAO AK CKAP TRUS ! CKAP SMA AK TRUS ! JGN KC BUDU BUDU AK ! BTL BTL HILANG SABAR AK SMA KAO CHIN . BGUS AK SYG KAO TP NE AK DPAT ! KAO MAKAN LA EGO KAO THU ! SMPAN SMPAE KAO MATI ! BYE
Received :
11:46:06am
09-12-2012
From :
Deana Syg
Used SIM :
SIM 1

i miss you so much :')
Received :
11:07:38am
Today
From :
Deana Ex
Used SIM :
SIM 1