lagu yang disampaikan :)

Followers

Sunday, 11 November 2012

kenapa ada perpisahan :')

tarikh dan bulan yang nombornya sama 11/11/2012 sangat sedih bagi ku :')
kenapa saya jatuh cinta sama kau ? sampai saya tergila gilakan kau ?
kenapa tuhan kasih saya jumpa sama kau ? kenapa saya sakit hati pasal kau ?
# masih banyak pertanyaan yang masih tiada jawapannya .

akhirnya kau sudah berterus terang dengan saya , saya terima seadaanya kau biarpun kau tidak sempurna tapi saya mau kau hidup sama saya untuk selamanya tapi takdirnya mungkin kita tiada jodoh . itu pun mungkin la pasal memang kita tidak sepadan , status kau lebih tinggi dari saya . saya tiada apa apa tapi saya pun manusia biasa ada perasaan dan harga diri yang sangat berharga .

banyak kenangan indah kita bersama kan , tolong jangan lupakan kenangan itu k .
kenangan itu boleh disimpan sampai nafas kita terhenti , dan jangan lupa nama ku . nama kau tetap ada di hati saya biar pun apa yang terjadi biar pun ada yang memilik hati ini , nama kau tidak akan terpadam kerana kau sungguh berharga bagiku syg , saya kurung kau di hatiku ini dan kunci kurungan itu telah kau curi dan kau buang pergi ke laut . kau tetap ada di hatiku yakin saja syg :')

rasa sakit hati ini biar la saya yang rasa sendiri saya tidak mau kau tau yang saya sedang sakit hati , biarpun kau buat apa sama saya , perasaan cinta saya sama kau sangat kuat sehingga saya sanggup mati pasal kau syg . kau sakit kan hati ini tidak saya peduli pasal saya tau suatu hari ini kau akan rasa macam mana rasa sakit hati yang sangat , karma kan ada . jangan risau . saya suka dengan gaya kau yang suka kasih sakit hati tambah kau kasih sakit tambah saya syg sama kau.

tiada yang boleh ganti tempat kau di hati saya , cuma kau saja yang saya ingat di mana saja saya pergi . saya cuba lupakan kau . apa pun cara yang saya buat untuk lupakan kau mesti banyak halangan . rasa rindu saya terhadap kau susah mau pupus . asalkan saya rindu sama kau mesti saya ambil baju kau saya cium cium , macam orang isap gam . saya sepeti orang yang tiada otak kalau saya cuba lupakan kau . saya cuma boleh berdiam diri dan teruskan hidup walaupun tidak bersama kau .

sekarang saya rasa saya sangat bersendirian tanpa kau , kau sibuk dengan perkara yang kau buat . kau sibuk sampai masa kita dua tiada , tiada apa . saya faham dengan situasi kau sekarang sedang mengejar apa yang impikan selama ni kan syg ? jangan putus asa . saya doakan kau supaya kau berjaya dan apa yang kau impikan akan tercapai biar pun kita tidak bersama .

kalau saya pergi awal dari kau , tolong jangan menangis ok . saya tidak mau orang yang saya syg menangis sedih pasal saya . saya tidak mau . saya tidak mau kau mengalirkan air mata . saya mau kau buat macam biasa saja pasal saya pergi saya tunggu kau di alam sana . saya harap dapat bertemu kau di alam sana .
jangan sedih k syg .

memang saya kuat memaki , memang saya kuat jealous . saya jealous sebab saya syg sama kau lebih dari saya syg dengan diri saya sendiri. saya kasih kecewa kau ? itu bukan niat ku yang sebenar . saya cuma kau ambil perhatian sama saya . saya kan manusia biasa mesti kau pun tekanan dengan perangai saya kan . tidak apa la syg .

saya sendirian sekarang ni , saya harap kau datang :')

apa pun , saya tetap sayang dan merindui kau biarpun saya sakit hati sama kau :')
jaga diri baik baik syg , jangan lupa kenangan dan nama saya o(╯□╰)o

# CAPITAL A