lagu yang disampaikan :)

Followers

Friday, 2 March 2012

02 - 03 - 2012 ♥

hye kamuu yang membaca nii :)
saya lama sudah mau buat post baa di blog saya nii tapii saya ada malas malas sikit , tanggung tanggung seja kerja saya .
last last ini hari juga yang tercipta untuk saya mentaip lama lama :D
ohyaa pulaa , saya rasa banyak perubahan sama blog saya ini .
saya kasih lawa baa nii , ada orang ajar kan . thankss yg mengajar aa  and kasih saya tau itu ini smpai blog saya jadi lawa (saya rasa) :D
mau cerita sudah nii , pasal nii hari and kalau ada yang okok punya cerita saya kasih lebih jelas lah kalau dipaham lah -.-

ini hari macam biasa lorr , bangun awal pagii .
mau pg school kan semangat saya pg school nii hari pasal kemarin saya tiada pg sekolah , di rumah seja saya kemarin .
buat kerja sendiri , tnguk tv and online :)
nii hari pjk ! saya suka etu kalau pjk , pasal kalau pjk pakai pj lar kan , tidak paya susah susah mau pakai baju school .
hehe :D
sudah siap siap gituu , saya sempat lagi on tv :)
tapii bukan ada pa pa juga rancangan yg best , saya off lah tuu tv .
tunggu van : etu van di sebelah rumah jaa . tapii saya tunggu juga .
kalau tidak tunggu nnt dia pikir saya tidak pg school dia trus jalan tuu . macam tuu hari , sampai saya menambang p school >.<
dalam van : saya tidak tidurr nii hari di dalam van tidak tau kenapa nii , padahal saya mengantukk bgtuu . mungkin nii hari ialah hari Jumaat kan . punya cepat tuh matahari ada td pagii . selalu nya jam 6:2+ gtuh ada terang terang nii hari macam saya rasa jam 6 terang sudah nii :D
jam 6:30am : sampai sudah di sekolah , saya kalau sampai sekolah trus saya pg surau badin tuh . ada kawan saya di sana kan . dalam perjalanan pg surau ada barang budak budak ting.3 stay stay dekat ictL punya main , saya limpas sana kan . dorang berabis mengolok saya nii , etu lah paling saya ingat baa . siaalll nii dorang . dorang olok macam cakap cakap cina punya lah . macam : ni hau mau wo ai ni . siall btul baa . dorang cakap cakap saya botak lagi . punya main saya tahan seja baa time tuh . saya kan good boy . SABAR sejaa lah . nasib baikk baa . hari Jumaat juga kan . orang buat pahala lebih dorang buat dosa lebih kan . sokaii lah . terserah sama dorang lah :D
yang penting saya datang pg sekolah untuk belajar bukan untuk bergaduh cukup lah kes kes tahun lepas . jujur saya bergaduh tahun lepas sama satu orang tuh . sampai seluar saya kuyak baa . pasal terlampau sempit kan . punya main . mana saya tau yang tuh hari mau sport kalau saya tau saya pakai boxer seja pg school . haha :D
biar lah tuh . yang berlalu kasih lalu seja dia jauh jauhh ~

sambungcerita :
sudah gituh saya sabar seja lah . saya jalan jak arah ke surau .
stay kejap sana trus kena panggil p perimpunan.
nii hari ada baca YASSIN pulaa . saya pun diam diam seja lorr sampai habiss . time berdoa tuh kan . btul btul saya rasa macam saya feeling habis nii :( tuh cikgu lagi yang baca doa dengan penuh perasaan . omg ! sedihh joo . jarang saya berdoa macam tuh baa .
lepass tuh , cikgu disiplin suruh lelaki ting.4 stay lagii kjap di perimpunan tidak tau mau buat apa nii , banyak yg larii :)
ruparupa nya , checking pulaa . haha . check anuh baa tuh . seluar sama kuku . nasib baik saya pakai baju pj and seluar sukan kalau tidak mungkin seluar school saya pun kena tangkap kali pasal tidak boleh masuk tin cola . saya selamat jugaa baa . kuku saya kena check dua kali pasal ada panjang sikit , oke lah tuh kena lepass juga :D

sudah check tuh .saya masuk kelass . belajar seperti biasa . kasih pendek cerita lah . time rehat saya makan roti anuh tuh roti jon kaa kalau tidak silap ejaan lah . setiap hari tuh . pasal dekat jak dengan koperasi sekolah . malas p kantin banyak orang -.-
ohyaa . banyak cikgu yang mengajar kelas kami tidak ajar kami untuk sementara oh . pasal ada cikgu anuh tuh yang dari maktab kalii ajar kami 3 bulan . tidak saya tuh -.-
huhu . good bye lah cikgu . miss you ~ :D
subjek masa terakhir nii hari mathematics :)
nhaa , ada story di sni . haha , belajar belajar gituh masa terakhir penadd pulaa saya . saya baring baring lah di meja sambil dengar cikgu cakap . saya tidak sedar nii saya tertidur :DD
hahahah , punya main lah . nasib baik tidak berapa lama nii . sekejap jak . kawan saya pun nasib tidak perasan . haha ! bangun gtuh trus susun susun mau pulang nii . ada belajar juga lah sikit sikit sama kawan kawan .

balik dari school : sama kawan saya sii .
- eyjan
- sapri
- zahren
- syuhdi
- hafiz
and more 
tapii sii hasuan my bestfriend teda datang nii hari -.-

sudah sampai tuaran trus pg jc cup :)
saya di sana lah . sama adik and kakak saya .
story story kamii nii .
pasal bsuk . kakak saya yg di singapore balik bsuk 
3.3.12 SATURDAY tapii malam -.-

balik rumah , jam 5 lebih . saya , kakak , mama and adik saya kasih kemas , bersih rumah baru kamii yang baru kena buat :D
sudah gtuh .  makan , tnguk tv ! pastuh naik atas (bilik)
buka laptop . ONLINE smpaii lah sekarang .
now jam 11:08pm . mata saya pun kilip kilip sudah nii :D

ok lahh ~
sampaii sini sejaa lar .
thankksss kepada yang sudi baca panjang panajang post saya ini arr :D
hope kamu like .
thankss again baca !
bye ~

- goodbye februaru -
- welcome march -

muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :*
sama family and friend saya . hahahah :D

No comments:

Post a Comment