lagu yang disampaikan :)

Followers

Wednesday, 21 November 2012

diam tapi di hati ada bunga :3

hai stalker (:
nampak title tu kan ? dalam diam di hati ada bunga yang berduri . HAHA!
bukan la berduri sangat , cuma berdaun saja ( merepek )

sekarang , saya mau meluah sama kamu pasal satu perempuan ni.
kami berkawan macam biasa dari laman muka buku ,
sekarang cari kawan cari musuh semua di laman muka buku ba kan ? haha (:
pertama kali kami berchat , dia yang intro dulu .
kalau tidak silap dia cakap yang dia pernah nampak saya di cp , saya ni seorang yang cute dia bilang.
saya pun balas , kenapa tidak tegur saja saya . dia balas , saya ni kan cute jadi dia malu mau tegur.
haha ! panjang la kami berchat , terus ada satu hari ni saya mau jalan pg kk ba mau tengok wayang kunun tapi time tu saya tiada kawan -,- jadi saya post la di laman muka buku yang saya mau turun kk , siapa yang mau join inbox ja saya (: terus dia pula yang inbox saya . haha !
dia pun minta number hp saya , saya bagi la . dia suruh saya text dia ja kalau smpai kk .
tapi saya kasitau dia saya tiada krdit time tu * 10 minit *
~ all day all night what the fuck ( ringtone mesej bunyi )
tiba tiba ada 10 ringgit orang reload saya -,- secara tiba tiba , saya pun tidak tau siapa yang reload saya time tuh.
* sudah masuk ? ( unknown name ) text saya .
rupa rupanya dia pula yang reload saya , hahahaha !
keseokan harinya .
turun kk , kami meet di cp .
saya sama kawan saya time tu terus dia just follow kami ja . haha !
kami p KBOX .
kami jalan jalan , p tengok wayang : teriak teriak dia jujs sebab tengok tu hantu .
silent hill kalau tdak silap nama wayang tu , haha ! kick :3
paling last kami p ANJUNG , shisha time . saya pinjam hp dia lagi bikin online time tu .
terus yang saya tidak boleh lupa yang dia ada minum time tu terus ketakutan dia sebab takut mulut dia bau balik rumah . haha ! berabis cari gula gula bikin kasih hilang bau arak . haha !
sudah malam begitu balik kami masing masing .
ini la pertama kali kami berjumpa dan bergitu mesranya kami . haha ! tapi dia pendiam dalam diam dia ada tutttttttttttttttttttttttttttttttttttttt .HAHA *joke :D

ohyah , ni hari kami ada chat . dia tanya saya saya ada gf atau tidak .
terus chat punya chat . saya bawa dia hangout lagi . terus bawa dia pagan check in kami sama kawan kawan ramai ramai . dia balas la , dia tiada bf kunun mau bersweet sweet . haha ! terus tiba tiba dia cakap dia ada minat satu lelaki ni dari dulu tapi malu dia mau cakap siapa ( hairan terus saya jujs tiba tiba dia cakap begitu )
rupa rupanya selama ni dia minat sama saya dan dia malu mau cakap sama saya -,-

last dia chat sama saya :
im so sory :) btw what i say td tuu that right . dari dlu ak minat kw but ak diam jaa . i know ak xda sesuai wit kw :) so just forget laa :) suwie .




No comments:

Post a Comment