lagu yang disampaikan :)

Followers

Tuesday, 7 August 2012

◢ 7 ◢ 8 ◣12 ◣

hai stalker stalker sekalian  , macam biasa muhammad fahdil chin tsen nyen boring dan tangan ini gatal mau menaip tapi lemah badan pula . haha . ada sedikit gam di hidung . kick :)
mulakan cerita dari yang awal pagi time subuh ok ? sedia sudah kamu baca ? kalau boring out terus ah .

tadi time subuh hmmm , jam 4am begitu kena kasih bangun sudah . nasib baik ada juga orang kasih bangun kalau nda tidak tau jadi apa sudah sama saya . nama puasa tapi kalau tiada sahur nda tahan . ada kick sikit .
sudah bangun begitu jam 4am on call kan dngan alarm clock tersayang ♥ , haha . saya cakap saja ' yaa saya bangun laa ni berjalan sudah ni ' padahal masih lagi di tilam dengan bantal kesayangan sama selimut kesayangan ini selimut sama bantal pun macam nda suruh saya kasih tinggal dorang macam menarik pula dorang sampai malas saya mau bangun . haha . saya pun tidur saja padahal sudah terbangun jam 4am tuh tapi tidur balik -_- haha ! sudah begitu , saya bangun jam 4.14am saya masih ingat lagi tuh sebab saya bangun ja terus tengok jam hp sebab mau tengok sudah azan subuh atau tidak . 14 minit jaa saya tidur -_- hahaha ! memang kick oh . sudah bangun begitu berharap betul ada orang sms suruh bangun ka apa ka pasal selalunya ada yang sms . haha ! (mau juga ba) tapi tiada orang sms ni . sunyi jaa hp saya :( saya pun nda peduli saya terun bawah pg dapur cari makanan bikin sahur :D saya pun makan ayam kari dengan nasi putih yang dimasak oleh sii mummy yang tersayang tercinta dan terindah   :D
sudah siap makan , terus masuk bilik on laptop sambil ini laptop sedang process on saya pun pg mandi dengan hati yang senang . mandi mandi . oh noo ! punya main sejuk macam di peti sejuk oh . sejuk berabis pula . sampai saya selesma oh balik balik bersin sejuk betul . sudah siap mandi masih dengan tuala tuala lagi online kejapp jaa saya online terus saya ulangkaji pasal ni hari hari pertama exam . saya ulangkaji kunun padahal saya susun barang buku buku saya yang semak bertaburan sini sana ada juga lah saya baca buku :)
terus time saya bersusun barang buku buku and baca baca buku saya kasih on saja ni laptop sebab saya mau dengar lagu saya dengar lagu punya lagu biasa lagu yang ada di blog yang baru saya buat ini dia
---> http://chinphotographysot.blogspot.com/ baru jaa saya buat ni saya mau share gambar gambar yang saya snap sendiri bah hasil sendiri biar pun bida tapi saya berpuas hati hasil titik peluh sendiri tapi ni blog belum kena isi apa apa . nanti nanti jaa laa tuh kalau ada masa lebih :)
sudah susun barang buku buku , jam 5.59am . arggghhhh ! berabis sii mummy cakap suruh saya pakai baju laa nanti saya kena tinggal van laa apa laa . saya sempat lagi online post sesuatu di groub
'chizaki member's (facebook) ' kickkk . saya nampak sudah jam begitu saya pun berabis pakai baju sekolah kelang kabut joohh . sebelum tuh saya tengok hp saya lagi . berharap sangat ada someone sms saya . tapi tiada so saya pun kecewa juga laa . saya pun nda bawah hp sebab saya takut nanti saya sakit hati lagipun hari ni hari pertama exam . saya kasih tinggal hp saya di rumah biar dia forever alone kejap di rumah :)

---- masuk dalam van sekolah jam 6.05am ----
sebelum masuk dalam van mau pg sekolah sempat lagi saya tengok jam putih kesayangan .

---- di dalam van -----
saya berabis berusaha kasih longgar rantai kesayangan saya sebab dia buat masalah . saya kasih panjang dia bah tuh sebab mau pg sekolah kan mau buka takut kena rampas rantai kesayangan pula ni *(merepek)* haha . tapi saya ter'over kasih panjang sampai nda boleh kasih kecil ni . saya berabis guna kuku saya yang pindik ni . tapi saya mau juga kasih bagus ni rantai sebab saya sayang betul sama ni rantai . kikikikikikiki =p
akhirnya mau sampai sekolah sudah baru bagus ni rantai . bersyukur betul saya oh .
NEVER GIVE UP ! 
> wkwkwkwkwkwkwkwkw <

---- turun ja dari van mau masuk sekolah ----
cikgu hanafi daddy kepada fyqa norhan berada di luar sekolah , saya pun masuk dengan steadynya tapi saya dengar tuh cikgu cakap ' macam baru bangun saja kau ' hahahaha :D saya pun senyum jaa . muka 10sen baa 
haha kick . masuk jaa di sekolah terus pg surau smk badin stay di sana sama kawan . time duduk di luar surau tuh saya nampak kawan kawan saya kasih keluar buku membaca dorang saya pun nasib baik ada bawah buku , saya join dorang la buka buku baca sikit sikit ~

---- perimpunan time ----
saya malas kalau time perimpunan rasmi hari selasa pula ni hari saya berada barisan paling depan macam duyung saja saya di depan cikgu cikgu terus cikgu duduk kami berdiri . lain baa . kena tengok2 lagi . hahahaha :D saya pun bawah kawan saya ' pelan pelan kita jalan ' menuju ke medan perimpunan ' supaya kita nda di depan biar dorang dulu masuk ' saya cakap sama kawan saya . hahaha . manas baa . saya suka berdiri di belakang sejuk lagi , sudah berdiri di medan perimpunan tuh saya pun lemah kan badan saya awal pagi adakah boleh boleh saya tertutup mata tidur kejap . nasib baik nda berapa ketara yang saya tidur . tidur macam setengah jaa baa begitu . mengantuk kan awal pagi . haha :D

---- sudah habis perimpunan , masuk kelass ----
masuk jaa di kelas terus susun meja , pasal exam kan . susun meja saya paling hujung dekat tingkap yang boleh nampak jalan raya . kadang kadang kalau saya nampak saja kereta warna putih terus saya teringat kakak saya sama ada satu orang ni saya teringat . kick oh ! hahaha :D
sudah susun meja terus saya ampai , ampai punya ampai saya tertidur zzzzzz ~
pasal lama lagi baa exam tuh mula jadi saya ampai ampai sambil baca buku tapi saya tertidur pula . yang saya terbangun pun kawan yang kasih bangun . asalkan saya tidur di kelas mesti barang kawan kawan saya kacau saya punya nda pernah aman hidup saya kalau tidur di kelas . hahahaha . kick gam sedikit ~

--- EXAM ---
paper pertama BM , waaaaa ! time kena bagi kertas soalan tuh masih lagi saya ayam ayam sebab baru bangun kan , saya buka jaa mata satu jaa kertas terus satu ja bahagian . bahagian A sajaa . bingung kejap saya ni . terus saya tengok kawan di sebelah dorang punya kertas pun begitu juga saya pun buat saja sambil ayam ayam mau tidur gitu . buat kejap terus tidur buat kejap tidur terus kena suruh cuci muka oleh cikgu saya pun cuci muka di tandas guru jaa malas pg jauh jauh , kalau bukan itu tengok pemandangan di luar di sana jalan raya saya tengok . nda tau ada apa di jalan raya tuh mungkin sebab dulu pernah saya belajar bawah kereta and limpas sana terus saya rindu someone kalau saya tengok di jalan raya tuh :3
hahaha , sudah siap paper BM ! jyeahhh , tidak lama begitu paper PI datang . buat punya buat tertidur terus cikgu kasih bangun suruh pg cuci muka . saya pun cuci muka . segarr .( 2 kali pg cuci muka ni hari cikgu yang menjaga BM and cikgu yang menjaga PI suruh pg cuci muka ) ok . tamat paper PI . paper terakhir untuk ni hari exam MATHEMATICS . paling kick ni subjek apa lagi kena ustat yang sporting berabis menjaga dia cakap ' boleh meniru tapi jangan bising ' terus kalau dia nampak orang meniru dia nda suruh sebab dia cakap bukan dia pandai betul kalau mau tanya tanya ustat . haha . memang sporting laa :)
time paper mathematics jaa saya nda tidur ohh , apa tidak berabis barang kawan kawan pas pas jawapan . nda kau kick begitu .

--- balik sudah ---
keluar ja dari sekolah , terus memang saya nampak sii dia di tangga atas tapi saya buat tidak tau saja saya mau tengok sama ada dia tegur saya atau tidak , sudah saya turun tangga saya dengar macam ada sii dia panggil saya -_- oh nooo ! bida habiss .

--- keluar dari sekolah ---
forever alone saya satu orang nasib baik ada kawan yg kasih teman :)
singgah kejap di Bangunan a.k.a Banglo Bulan Sabit ambil jadual for hari raya punya di hospital .
sudah ambil jadual , terus pg tuaran sampai jaa di tuaran dengan muka kepenatan terus masuk van menambang balik rumah . FOREVER ALONE saya ni hari >___<

setiap masa mesti ada saja saya pikir , terutama saya pikir ♥ DIa's :'(
rindu betul saya sama ♥ DIa's ~

--- van bergerak ---
saya tertidur di van tuh biar laa barang orang orang di van tuh tengok saya tidur apa saya peduli sudah penat habis sudah , nda kesah apa yang berlaku ni yang penting saya penat saya mau tidur . hahahaha :D
tidur punya tidur mau sampai Perumahan Laya Laya terus terbangun , time saya bangun saya cari hp mau sms orang yang saya mau sampai rumah sudah tp malangnya saya nda bawah hp pula ni hari o.o
sampai jaa terus sy turun di kedai , saya jalan kaki lagi balik rumah penat betul ohh . HAUS jooo >.<
cepat cepat saya balik rumah , sudah sampai rumah terus saya nampak hp saya ampai ampai saya mau p tengok tuh hp tapi kalau tiada apa apa sms kaa kecewa oh terus jadi saya pg pg tukar baju dulu terus saya bawah laptop naik tilam and bawah hp .

saya sedia sudah pasang lagu yang jiwang jiwang sambil ready mau tengok apa yang terkandung di dalam hp . saya nampak ada ( 8 new message ) saya pun mula sudah gembira . berabis mau tengok siapa yang sms tengok tengok DIa's yang sms . sedih saya terus jooo sudah laa saya rindu DIa's . dalam msj tuh dia bagi saya semangat sebab ni hari 1st day exam . sedih betul saya jooh terus termenangis saya baca msj msj yang dia sent tuh , betul2 sedih laa seba nda pernah lagi orang yang doakan saya berjaya dan mau tengok saya berjaya sampai begitu sekali .ayat dia baa :'( kickkk habisss . saya pun menangis . saya tengok muka saya di cermin punya main bida muka saya menangis :'(
apa boleh buat sedih betul saya :'(
sudah menangis gitu , saya pun online , sms , chat .......
terus sampai laa sekarang masih lagi saya online , sms , chat ...
jam 3.21pm sudah ni :)
ok laa , sampai penhujung cerita sudah ni . 

TAMAT !

thank you kerana sudi membaca ok , kalau sudah baca tuh jangan bawah keluar ni cerita ah cukup di sini saja kamu tau jangan kasih tau orang lain or pandai pandai mau cerita sama orang pasal saya punya blog la apa la . btw SELAMAT BERPUASA ! BYEEE ^___^

No comments:

Post a Comment